lørdag, maj 25, 2024
ForsideNyhederNatteravnene i vækst

Natteravnene i vækst

Den nye bestyrelse i Natteravnene er fast besluttet på at få foreningen på ret køl og har derfor iværksat en række tiltag. Et af dem er en hvervekampagne, som har været en stor succes. Over de seneste måneder har der været stor tilgang til Natteravnene Solrød, som nu udvider med faste hold i Havdrup.

Sidste år var foreningen ved at lukke, da der ikke var frivillige nok til at fortsætte. Men nu er der stor tilgang af nye frivillige, både i Solrød Strand og Havdrup. Som noget nyt, gik natteravnene derfor den første tur, fredag før efterårsferien, med udgangspunkt fra det nye lokale ved Havdrup station. En mulighed, der er kommet i stand via et samarbejde med Danmission’s genbrugsbutik.

Tanken er, at der fremover skal være lokale natteravne på ture i Havdrup hver weekend, gerne både fredag og lørdag. På den måde kan natteravnene møde de unge dér hvor de færdes i Havdrup, både omkring bymidten samt ude på friluftsarealerne, skolen og legepladserne.

Natteravnene har som primært formål at skabe tryghed for børn og unge i det offentlige rum samt være forebyggende gennem voksen  tilstedeværelse, ansvarlighed, engagement og omsorg. Alle voksne, kan være med som natteravn – bare du vil tage et medansvar mindst en gang i kvartalet.

Natteravnene går altid i hold på tre, iført de karakteristiske gule jakker, og søger en dialog med de unge, som mødes i nattelivet.

Du kan også være med – send NATTERAVN til 1999, så får du information om hvordan du kommer igang som natteravn. SMS-tjenesten koster alm. SMS-takst.

Send din SMS allerede nu – vi har brug for flere Natteravne – også i Havdrup.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste