lørdag, oktober 1, 2022
ForsideNyhederHavdrup Allé åbner for gennemkørsel

Havdrup Allé åbner for gennemkørsel

Fredag den 22. december er der officiel indvielse af Havdrup Allé, som samtidig bliver forlænget med Havdrup Centervej, der skifter navn til Havdrup Allé.

Den nye vej i Havdrup Vest, Havdrup Allé, er klar til at åbne for gennemkørende trafik fredag den 22. december, og vejen bliver længere end først planlagt.

Byrådet i Solrød Kommune har nemlig besluttet at omdøbe den nuværende Havdrup Centervej, som munder ud i Havdrup Allé. Vejen skal fremover hedde Havdrup Allé, således at den samlede vejstrækning mellem Tykmosevej og Skovvej har det samme navn.

”Det er god ræson i, at strækningen kun har ét navn. Desuden foregår der netop nu en renovering af den nuværende Havdrup Centervej, så strækningen kommer til at hænge bedre sammen med Havdrup Allé. I den forbindelse planter vi træer langs med vejen, og strækningens nye udtryk harmonerer bedre med navnet Havdrup Allé,” siger borgmester Niels Hörup.

Der er ikke tilknyttet officielle privatadresser til Havdrup Centervej, og navneskiftet giver ikke anledning til andre praktiske ændringer end opsætning af ændrede vejnavneskilte.

Havdrup Allé bliver indviet den 22. december kl. 13.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste

X