tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenHavdrupnatten2017: Fuld af teater og musik

Havdrupnatten2017: Fuld af teater og musik

Havdrup kirke arrangerer for andet år i træk kulturnat for hele byen. Havdrupnatten 2017 byder på dukketeater, voksenteater og muisikcafé.

Dukketeateret Svantevit opfører ”Prinsessen på ærten” for de mindre børn. Her optræder H.C. Andersen i naturlig størrelse som den, der fortæller eventyret og låner ben, fødder og arm til dukkeføreren. En mageløs og medrivende forestilling.

For de voksne er der fortælleteater med Anette Jahn og Tine K. Skau, en dramatisk musikalsk forestilling om Luthers kone, Katharina, hvor reformationen ses fra en kvindes synsvinkel. Vi møder Luthers enke, Katharina, kort efter Luthers død i 1546. Ifølge datidens lovgivning i Sachsen må børn ikke bo i et hus uden en mand. Hun mister derfor sine børn, selvom Luther havde testamenteret både børn og jordisk gods til hende. Stykket er Katharinas forsvarstale, for at publikum skal give hende lov til at beholde sine børn.

Aftenen slutter med en stemningsfuld musikcafe med duoen ”To lys på et bord”, som består af pianist Knud Rasmussen og sanger Erik Olsen. De tager publikum med på en musikalsk rejse med en perlerække af evergreens. Duoen inviterer publikum til at nynne og swinge med.

Men hvad er en kulturnat uden noget at spise og drikke? Derfor er der selvfølgelig bålmad udenfor, en dejlig familievenlig chili con carne med ris. Maden er gratis, og man kan købe drikkevarer til i baren, som er åben hele aftenen.

Havdrupnatten løber af stabelen fredag, den 3. februar i sognehuset på Bistrupvang 33 fra kl. 19 til 21.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste