torsdag, februar 22, 2024
ForsideNyhederI perioden fra medio til ultimo april vil der være spærret for...

I perioden fra medio til ultimo april vil der være spærret for gennemkørsel ved rundkørslen mod Hovedgaden

Solrød Kommune er i gang med at færdiggøre anlægsarbejder ved rundkørslen Tykmosevej – Havdrup Allé – Hovedgaden. Der bliver etableret en overkørsel på Hovedgaden på den nordlige side af rundkørslen.

Overkørslen bliver udført i chaussésten og bliver afgrænset med granitkantsten. Overkørslen skal være med til at nedprioritere hovedgaden som sidevej og ikke en gennemkørselsvej og vil også få bilisterne til at sænke hastigheden.

Chausséstenvil bliver lagt i beton og skal hærde i mindst 2 uger.  Derfor vil det være nødvendigt for entreprenøren at spærre vejen for gennemkørsel mod Havdrup.

Afspærringen gælder kun kørebanen, der vil således fortsat være mulighed for, at fodgængere og cyklister kan passere Hovedgaden. For bilister vil der være omkørsel via Nylukkevej eller Havdrup Allé Afspærringen gælder hele døgnet.  

Solrød Kommune beklager de gener, der kan være forbundet med afspærring af Hovedgaden, men håber, at I som beboere og brugere vil forstå nødvendigheden af afspærringen.

Arbejdet ved rundkørslen vil foregå i uge 16 – 18. Har du spørgsmål til arbejdet, kan du rette henvendelse til Teknik og Miljø, Team Vej og GIS, på tlf. 56182340 eller på mail teknisk@solrod.dk

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste