tirsdag, april 16, 2024
ForsideNyhederIngen Skt. Hans i bakkerne i år.

Ingen Skt. Hans i bakkerne i år.

Havdrup Borgerforening ser sig desværre ikke i stand til at gennemføre et Skt. Hans arrangement, i bakkerne, i år.

Belært af erfaringerne fra sidste år, havde Borgerforeningen ellers søgt om tilladelse til at bruge området i ekstra god tid, men svaret kom alligevel så sent, at Borgerforeningen ikke ser sig i stand til at gennemføre arrangementet.

Dette skyldes primært, at der fra grundejeren i år stilles krav om en arrangørforsikring – en forsikring som Borgerforeningen ikke har og ikke kan nå at tegne.

SktHans2015_snobroedKravet om en arrangørforsikring har dog ledt opmærksomheden hen på et problem, som Borgerforeningen ikke har været opmærksom på.

Skulle der ske ting- eller personskade ifb. med et af foreningens arrangementer, vil et evt. krav kunne rettes mod bestyrelsen.

Derfor er det essentielt for Borgerforeningen at få tegnet en form for forsikring, uden det dog lige p.t. ligger fast, hvad den præcist skal indeholde.

Det tyder dog allerede nu på, at en sådan forsikring vil belaste Borgerforeningens økonomi i sådan et omfang, at det vil være et krav for foreningens overlevelse, at der i løbet af 2016 skaffes en del flere medlemmer. Mere om det senere på året.

Nærmeste Skt. Hans arrangement vil i år foregå ved Præstegården i Gl. Havdrup – det kan der læses mere om her

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste