tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenPåskefrokost med 1000 km cello

Påskefrokost med 1000 km cello

Havdrup kirke inviterer i år til gudstjeneste i sognehuset 2. påskedag kl. 11 med efterfølgende frokost og et helt særligt foredrag med titlen ”1000 km cello”. Foredraget holdes af cellist Ida Riegels, som både spiller i gudstjenesten og efter frokosten.

Sidste forår gennemførte Ida Riegels en 1000 km lang koncerttur på cykel hele vejen langs Rhinen op gennem Europa. Hun har sin helt egen stil. Hun har selv bygget sin cello, og hun har fundet ud af, at cykling med cello er godt for to vigtige ting:

For det første stiger hendes koncentrationsevne mærkbart, når hun er i god cykelform. Det betyder, at de 10.000 toner, som hun spiller udenad til sit koncertprogram, går meget nemmere efter et par timer i frisk luft på cykel.

”For det andet møder man en masse inspirerende mennesker, når man rejser på cykel – især nær man har en stor knaldrød cellokasse bagpå”, fortæller hun. – Samtidigt er disse møder med mennesker og de historier, som nogle folk fortæller, en stor del af inspirationen for hende til koncerterne.

Ingen tilmelding til frokosten, man dukker bare op. Og har man påskegæster eller voksne børn på besøg, så tag dem bare med til en anderledes og dejlig påskefejring. Ida Riegels spiller både Bach og egne kompositioner.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste