SØG

Påskegudstjenester med sanselighed og krop, vil du prøve?

Påsken er sanselighed og krop. Påskens drama gennemspiller lidelsen, tabet og glæden. Påsken er dit og mit liv i Guds hjerte. Det får du alt sammen mulighed for at opleve på nært hold, når Havdrup Kirke i påskens helligdage inviterer til nærværende, meningsfulde og sanselige gudstjenester.

Palmesøndag: Familiegudstjeneste kl 11: Sognehuset er pyntet med palmegrene og duft af æsel. Efter den korte gudstjeneste er der ponyridning, æggetrilning og påskeæg til alle + en overraskelse.

Skærtorsdag:
er der gudstjeneste i kirken kl. 19.30. Nadveren, til minde om Jesu sidste måltid, spises i kirkegårdens kapel, som er oplyst med stearinlys. Den stemningsfulde aften slutter i aftenskumringen med stille sang.

Langfredag: Kærligheden kan være lidelsen værd. Heldigvis. Langfredag kaldes også den gode fredag. Passionsgudstjeneste i musik, billeder og ord i Havdrup kirke kl 11
-om den korsfæstede der betaler kærlighedens pris.

Påskedag er der glædesgudstjeneste kl. 11 med tværfløjte og masser af påskeliljer. Bagefter er der champagne hvor propperne springer som stenen fra graven påskemorgen.

2. Påskedag: ”Helligt brød og hjertestartere” – på vejen, i Biblen og i Havdrup, Påskegudstjeneste i Havdrup Sognehus og musik og fortælling ved cellist Ida Riegels
– og også med kirkefrokost

For alle havdruppere, nye som gamle!

Om

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.