lørdag, maj 25, 2024
ForsideIkke kategoriseretPilgrimsvandringer i foråret

Pilgrimsvandringer i foråret

Havdrup kirke er også en pilgrimskirke, fordi vi igennem hele året vandrer ud i naturen og giver kristendommen krop og fødder, sådan som man har gjort det siden kristendommens tilblivelse.
Kirken har en pilgrimsgruppe, som sammen med præst Kristine Stricker Hestbech planlægger vandringerne. Nu er de klar med alle forårsvandringerne.

1. Forårsjævndøgnsvandring på Solrød strand lørdag den 21. marts kl. 05.00 – ca. 07.30. Dagens program:
04.15 Havdrup sognehus. Til dem der har lyst til at cykle til stranden, mødes vi ved sognehuset og følges ad derned. Vi parkerer ved iskiosken.
05.00 Vandringen begynder ved iskiosken på Østre Strandvej, Solrød Strand. Vandringen foregår i stilhed.
07.30 Vandringen slutter ved klubhuset. Dette er et cirka-tidspunkt, alt efter vejret.
Det er valgfrit om man vil cykle fra Havdrup sognehus eller støde til nede på Østre Strandvej, ved iskiosken.
Tilmelding er ikke nødvendigt.
HUSK: Gode sko til strandvandringen, varmt tøj, en flaske vand og lidt varm kaffe/te og lidt mad at nyde i pausen på sandet. Husk en plasticsæk/ underlag at sidde på.
Vandringen gennemføres uanset vejret.
Er der noget du er i tvivl om, så kontakt Kristine Stricker Hestbech på tlf 4048-0388 eller mail: Strickerpraest@gmail.com

2. Forårsvandring tirsdag den 14. april i Ledreborg slotspark. Turen vil være på cirka 12 km og fører os igennem parken og skoven.
Vi mødes kl. 9.00 på Lejre Museums P-Plads.

3. Forårsvandring tirsdag den 12. maj på Knudshoved ved Vordingborg. Knudshoved er en langstrakt tange med varieret natur og havet tæt på. Dyrene græsser og fuglene yngler
og der hersker en særlig stilhed der. Vi mødes kl. 8.00 på P-pladsen ved Havdrup sognehus, Bistrupvang 33 og fordeler os i bilerne.

Tilmelding er ikke nødvendig, du møder bare op. Det er gratis at deltage. Til begge vandringer skal du medbringe plasticsæk at sidde/ ligge på, madpakke, drikkelse,
lidt sødt samt praktisk tøj og gode travesko.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste