lørdag, maj 25, 2024
ForsideNyhederSalg af grunde i Havdrup Vest sikrer Solrød Kommune ca. 15 mio....

Salg af grunde i Havdrup Vest sikrer Solrød Kommune ca. 15 mio. kr. til kommunekassen

18 grunde i det attraktive Havdrup Vest sættes til salg ultimo juni, og allerede nu er interessen for grundene stor.
 
Grundene sælges for lidt over 1 mio. kr. stykket og forventes at indbringe Solrød Kommune ca. 15 mio. kr., når udgifter til markedsføring og byggemodning er modregnet salgsprisen. 
 
 ”Området i Havdrup Vest er et af de sidste områder i Solrød Kommune, vi på nuværende tidspunkt har mulighed for at udstykke til boliggrunde, og det vil glæde mig at se boligerne skyde op i området.
 
Havdrup er en ganske særlig by med en stærk identitet og mange kvaliteter, som jeg er sikker på, at de kommende boligejere i byen kommer til at se som et aktiv,” siger Niels Hörup, borgmester i Solrød.
 
 For at give flest mulige købere mulighed for at afgive bud vil budperioden vare cirka 6 uger. Herefter sælges grundene efter først til mølle-princippet med fleksibel overtagelsesdato. 
 
 Solrød Kommune sørger for byggemodning, så der er mulighed for tilslutning til el, varme, vand og kloak og grundene forventes færdig 1. september, hvorefter de kan overtages af køber.
Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste