tirsdag, april 16, 2024
ForsideKirkenSe ændringer: Julens og nytårsaftens gudstjenester i Havdrup

Se ændringer: Julens og nytårsaftens gudstjenester i Havdrup

I Havdrup kirke tilpasser vi julens gudstjenester til coronasituationen og de seneste retningslinjer fra sundhedsmyndighederne pr. 22/12.

Det betyder, at Juleaften er ændret i forhold til tidligere annonceret. Vi holder kun gudstjeneste kl. 15.30 i sognehuset med max. 17 deltagere. Vi har lavet NY TILMELDING, så selvom du allerede har tilmeldt dig tidligere, skal du gøre det igen på kirkens hjemmeside eller facebookside.


Sådan går du til gudstjeneste i Havdrup i julen:

1. og 2. Juledag og Julesøndag er der gudstjeneste i sognehuset kl. 11. Tilmelding via www.havdrupkirke.dk senest den 22. december.

Nytårsaftensdag er der gudstjeneste i sognehuset kl. 15. Tilmelding senest den 28. december.

Deltagerantallet alle dage begrænses til 17 eksklusiv personale. Der bliver ingen nadver og ingen sang ved disse gudstjenester. Nytårsaften bliver uden champagne.

Sørg for at tilmelde dig og din familie på kirkens hjemmeside. Og husk at blive hjemme, hvis du har symptomer! Brug mundbind, hold afstand og sprit af. Vi sørger for at lufte godt ud.

Sådan foregår det i sognehuset:
Når du kommer til sognehuset, skal du gå direkte ind til pladserne i salen og enten beholde frakken på eller tage den med dig ind på stolen.

Efter gudstjenesten går man ud på parkeringspladsen gennem glasdøren og holder god afstand.

Havdrups lille gule kirke er åben:
Juleaften kl. 14-18 med levende lys ude og inde, så man kan gå ind i kirken og sidde lidt i varmen, tænde lys og lytte til Messias, som afspilles fra CD.

Alle juledagene kl. 10-12 på samme måde.

Havdrup kirke ønske alle i sognet GLÆDELIG JUL!

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste