lørdag, juni 15, 2024
ForsideKirkenJulens og nytårsaftens gudstjenester i Havdrup

Julens og nytårsaftens gudstjenester i Havdrup

I Havdrup kirke tilpasser vi julens gudstjenester til corona-situationen. Juleaften vil blive annonceret på www.havdrupkirke.dk og på kirkens facebookside senest tirsdag 22/12. Hvis der sker ændringer i forhold til planlagt, vil alle tilmeldte få særlig besked.

1. og 2. Juledag og Julesøndag er der gudstjeneste i sognehuset kl. 11. Tilmelding via www.havdrupkirke.dk senest den 22. december. Nytårsaftensdag er der gudstjeneste i sognehuset kl. 15. Tilmelding senest den 28. december. Deltagerantallet alle dage begrænses til 30 inkl. personale. Der bliver ingen nadver ved disse gudstjenester. Nytårsaften bliver uden champagne.

Sådan går du til gudstjeneste i Havdrup i julen:

Sørg for at tilmelde dig og din familie på kirkens hjemmeside. Og husk at blive hjemme, hvis du har symptomer! Brug mundbind, hold afstand og sprit af. Vi sørger for at lufte godt ud.

Når du kommer til sognehuset, skal du gå direkte ind til pladserne i salen og enten beholde frakken på eller tage den med dig ind på stolen.

Efter gudstjenesten går man ud på parkeringspladsen gennem glasdøren og holder god afstand.
Vi trykker salmeblade til alle gudstjenester. Vi opstiller en papirkurv ved udgangen, men du er også velkommen til at tage sangbladet med hjem.

Havdrups lille gule kirke er åben alle dage. I kirken afspilles julemusik, og man kan sidde lidt og tænde et lys.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste