SØG
Arkivbilled 2013

SuperBrugsen inviterer på morgenmad

Havdrup Brugsforening arrangerer lørdag den 12. maj, morgenkaffe med brød, for butikkens medlemmer og kunder.

Mellem klokken 9 og kl. 11 serveres der kaffe/te og morgenbrød, mens musikken spiller.

Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendig, prisen kan alle være med til, da Havdrup Brugsforening er værter og dermed dem der betaler.

Ved tidligere arrangementer har der været god stemning og opbakning, hvilket vi håber sker igen den 12. maj foran SuperBrugsen i Havdrup, siger Formand Tonny Lauridsen.

Arrangementet har ikke været afholdt siden 2015, men var tidligere en fast tradition Pinselørdag. 

I forbindelse med at traditionen genoplives, har SuperBrugsen dog valgt at frigøre sig fra Pinsen, da det i forvejen er en travl weekend for forretningen. 

I tilfælde af dårligt vejr, aflyses arrangementet. Det vil blive slået op, på hjemmesiden (https://www.superbrugsenhavdrup.dk ) , i medlemsappen og på SuperBrugsen Havdrups Facebookside. Så check den eventuelt før du begiver dig til SuperBrugsen, lørdag den 12. maj kl. 9:00.

Bestyrelsen håber på mange medlemmer og kunder kommer til et par hyggelige timer.

Om
Peter Enger – Ejer af domænet havdrup.dk og p.t. eneste medlem af havdrup.dk´s mikroredaktion. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende nærmer sig de 2500 medlemmer. Bestyrelsesmedlem i Havdrup Borgerforening og semiprofessionel portrætfotograf (www.peterenger.dk)

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.