søndag, maj 19, 2024
ForsideNyhederSuperBrugsen støtter lokalt - kunderne bestemmer hvad

SuperBrugsen støtter lokalt – kunderne bestemmer hvad

SuperBrugsens kerneværdier handler bl.a. om lokal nærhed og om at bidrage aktivt til nærmiljøet.

Det har resulteret i et støtteprojekt, hvor dagligvarekæden for alvor lægger handling bag ordene.

Når du køber ind i SuperBrugsen i Havdrup, skal du ikke bare tage stilling til, hvilke varer der skal i vognen.

Du skal også tage stilling til tre forskellige, lokale projekter og støtte det, du synes bedst om. Ikke med dine egne penge, men med den donationsmønt, du får hver gang du handler.

– I SuperBrugsen vil vi gerne engagere os i det miljø, vi er en naturlig del af. Derfor udvælger vi hvert kvartal tre forskellige projekter, som vi støtter med i alt 10.000. Hvert projekt er garanteret 1.000, og de resterende 7.000 fordeles efter, hvor mange donationsmønter de enkelte projekter får af kunderne, fortæller Thomas Eggebrecht, der er uddeler i SuperBrugsen Havdrup.

Nye projekter hvert kvartal

Alle tanker og idéer er velkomne, og forslagene kan fx være støtte til nye fodboldmål, trafikveste til børnehaven, udflugter for ældre, en julefest eller tøndeslagning for hele byen. Forslag kan indsendes nu – afstemningen starter i uge 34.

Eneste krav er, at projektet ikke har relation til et politisk parti – og at projektet er lokalt forankret og til glæde for de fleste. –

Det er Bestyrelsen og ledelsen i SuperBrugsen Havdrup, der afgør, hvilke tre projekter der bliver udvalgt til donationsmodtagere hvert kvartal.

Alle foreninger og klubber kan ansøge, men vi kigger selvfølgelig på, hvilke donationer der giver mest værdi for flest, siger Thomas Eggebrecht.

For flere informationer kontakt Thomas Eggebrecht på telefon 4618 1300.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste