søndag, maj 19, 2024
ForsideIkke kategoriseretKiss´n ride klar til det nye skoleår !

Kiss´n ride klar til det nye skoleår !

Mandag d. 12. august er første skoledag og dermed er alt ved det gamle, med travle morgener og sene ulvetimer.

Og netop de travle morgener er medvirkende årsag til, de til tider, kaotiske tilstande foran Havdrup skole,

– Der har i lang tid været store problemer med forældre der ulovligt stopper på Skramsvej for lige at sætte et barn af, fortæller Peter Enger, formand for skolebestyrelsen på Havdrup skole. Dermed opstår der jævnlig farlige situationer pga. det store antal børn som skal ind til cykelstativerne på Skramsvej.

Også på Hallens parkeringsplads er trængslen til at få øje på, og problemet har været yderligt forværret af, at en del af pladsen har været afspærret i forbindelse med bygningen af Havdrup hal 2.

Udsigterne for en bedre afvikling af trafikken foran Havdrup skole er dog lyse, idet hallens parkeringsplads nu stort set er rømmet for byggematerialer.

Derudover er det nye Kiss´n ride anlæg på Skolevej klar til brug, så forældrene hurtigt lige kan sætte ungerne af og så køre videre.

– Det er meget vigtigt, at forældrene respekterer, at det nye anlæg ikke er en parkeringsplads. Man forlader ikke bilen, for hvis det bare udvikler sig til en ekstra parkeringsplads mister anlægget sin funktion, slutter Peter Enger.

 

Det nye anlæg ligger efter SFO´en, når man kører ud af byen, på den grund hvor den gamle klub lå.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste