søndag, maj 19, 2024
ForsideNyhederArbejde i bymidten koster hel dags omsætning

Arbejde i bymidten koster hel dags omsætning

Arbejdet med Havdrup Bymidte blev onsdag en dyr fornøjelse for Havdrup Superbrugs, da entreprenøren beskadigede det kabel som forsyner Brugsen med strøm.

Kl. 08:23 mistede butikken en enkelt fase, hvilket resulterede i at dele at butikken var uden lys.

Udbedring af skaden betød, at strømmen røg endegyldigt lige omkring kl. 10, hvilket efterlod butikken helt uden lys og uden strøm til kølediske og fryserum.

 

Butikken er gabende tom mens man kæmper med at få kassesystemet op og køre igen

– Det har været en noget speciel dag, fortæller Gitte som normalt er at finde bag en af butikkens kasser. Vi startede dagen med at pakke køle- og frostvarer ned i lyset fra vores mobiltelefoner og da de så løb tør for strøm blev det først rigtigt sjovt, fortsætter Gitte grinende.

Strømmen kom igen omkring kl. 14, men først kl. 17:20 lykkedes det at få butikkens kassesystem til at køre igen, efter den noget pludselige nedlukning.

De første kunder som besøgte butikken, lidt i halv seks, berettede i øvrigt om lange køer igennem Netto, hvor stort set alt blev revet ned af hylderne.

Allan Petersen, souschef i Brugsen, fortæller i øvrigt, at strømafbrydelsen ikke var så lang, at man nåede at få problemer med køle- og frostvarer.

– Vi kom så hurtigt i gang med at pakke varerne ned, at det ikke nåede at blive et problem. Vi har lige været rundt og checke det hele og alt er som det skal være, fortæller Allan.

For Brugsen venter der nu et økonomisk efterspil, for nok gik det ikke så galt som det kunne, men butikken har mistet en hel dags omsætning, og både delikatesse og bager må nok forvente at stå tilbage med en del flere varer end forventet, når butikken lukker i aften.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste