søndag, maj 19, 2024
ForsideArkivForlængelse af frist for naboorientering om Solbo

Forlængelse af frist for naboorientering om Solbo

Torsdag den 13. november afholdte Social-, sundheds-, og fritidsudvalget i Solrød Kommune informationsmøde på Pepes Bar i Havdrup om flygtningesituationen i Solrød Kommune.

På mødet lovede Teknik og Miljø at offentliggøre på kommunens hjemmeside i dag, fredag den 14. november, at fristen for indsendelse af bemærkninger til naboorienteringen forlænges fra tirsdag den 18. november 2014 til fredag den 21. november 2014 kl. 12.00.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

1 KOMMENTAR

  1. Ja det er jo ikke noget nyt at solrød kommune igen kun tænker i korte baner, I har jo hele været klar over at kommunen skulle modtage xx flytninge, men i har været bange for at borgerne i Havdrup skulle reagerer og derfor har været for sent ude med oplysningerne og bare proppe det ned over hovederne på borgerne. Det er da mærkeligt at der nu pludselig godt kan blive råd til at ombygge Solbo da vi i Havdrup bad om at få et bibliotek i Solbo så var der ingen penge til det. Det er da en mærkelig måde kommunen prioritere på.

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste