SØG

Informationsmøde om flygtningeboliger i Havdrup

Danmarks asylpolitik rammer også Solrød – uanset om vi vil det eller ej. Dette stiller kommunen overfor nogle udfordringer,som SKAL løses.

Sådan skriver Frederik Leisner, medlem af Familie og uddannelsesudvalget i Solrød, på Havdrups facebook side, og fortsætter:
Igår aftes godkendte Social-, sundheds- og fritidsudvalget at bruge Solbo til husning af nogle af de kommende asylansøgere.

I den forbindelse afholdes informationsmøde om
flygtningesituationen i Solrød.

Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune holder informationsmøde om flygtningesituationen i Solrød Kommune og muligheden for at etablere seks midlertidige flygtningeboliger i Havdrup.

Det sker:

Torsdag den 13. november klokken 18-19
på Pepes bar i Havdrup.

På mødet vil der være et faktuelt oplæg om flygtningesituationen i kommunen og nabohøringer i det konkrete eksempel i Havdrup, hvor ønsket er at indrette midlertidige boliger i den tidligere børnehave Solbo.

Derudover vil Social-, sundheds- og fritidsudvalget fortælle, hvorfor de anbefaler løsningen med etableringen af de midlertidige flygtningeboliger i Havdrup til byrådet.

Herefter vil der være mulighed for spørgsmål og svar.

Alle er velkomne!

Til mødet vil repræsentanter fra Social-, sundheds- og fritidsudvalget være til stede samt direktør Dorte Saabye, social- og arbejdsmarkedschef Maibritt Kuszon og Birgitte Blaabjerg, teamleder for Plan og Byg.

Mvh Frederik Leisner
Medlem af Familie- og Uddannelsesudvalget (V)

Om
Peter Enger – Ejer af domænet havdrup.dk og p.t. eneste medlem af havdrup.dk´s mikroredaktion. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende nærmer sig de 2500 medlemmer. Bestyrelsesmedlem i Havdrup Borgerforening og semiprofessionel portrætfotograf (www.peterenger.dk)

Related Posts

Giv en kommentar

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.