søndag, maj 19, 2024
ForsideArkivInformationsmøde om flygtningeboliger i Havdrup

Informationsmøde om flygtningeboliger i Havdrup

Danmarks asylpolitik rammer også Solrød – uanset om vi vil det eller ej. Dette stiller kommunen overfor nogle udfordringer,som SKAL løses.

Sådan skriver Frederik Leisner, medlem af Familie og uddannelsesudvalget i Solrød, på Havdrups facebook side, og fortsætter:
Igår aftes godkendte Social-, sundheds- og fritidsudvalget at bruge Solbo til husning af nogle af de kommende asylansøgere.

I den forbindelse afholdes informationsmøde om
flygtningesituationen i Solrød.

Social-, sundheds- og fritidsudvalget i Solrød Kommune holder informationsmøde om flygtningesituationen i Solrød Kommune og muligheden for at etablere seks midlertidige flygtningeboliger i Havdrup.

Det sker:

Torsdag den 13. november klokken 18-19
på Pepes bar i Havdrup.

På mødet vil der være et faktuelt oplæg om flygtningesituationen i kommunen og nabohøringer i det konkrete eksempel i Havdrup, hvor ønsket er at indrette midlertidige boliger i den tidligere børnehave Solbo.

Derudover vil Social-, sundheds- og fritidsudvalget fortælle, hvorfor de anbefaler løsningen med etableringen af de midlertidige flygtningeboliger i Havdrup til byrådet.

Herefter vil der være mulighed for spørgsmål og svar.

Alle er velkomne!

Til mødet vil repræsentanter fra Social-, sundheds- og fritidsudvalget være til stede samt direktør Dorte Saabye, social- og arbejdsmarkedschef Maibritt Kuszon og Birgitte Blaabjerg, teamleder for Plan og Byg.

Mvh Frederik Leisner
Medlem af Familie- og Uddannelsesudvalget (V)

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste