søndag, maj 19, 2024
ForsideBorgerforeningenMåske deler vi byen i to !

Måske deler vi byen i to !

Lørdag d. 29. november tændes byens juletræ – eller rettere juletræer – for igen i år vil der blive tændt et antal mindre ”træer” i midtbyen.

2013 var første år der, som forsøg, blev sat et antal mindre træer op på græsarealet rundt omkring Brugsens parkeringsplads.

Forsøget var ikke den store succes – tilbagemeldingerne var godt nok overvældende positive, men det kneb med, at træerne kunne få lov til at stå i fred.

Efter ganske kort tid blev det første træ forsøgt stjålet og kort tid efter gjorde stormen Bodil hvad hun kunne for at få de resterende træer ned med nakken.

Borgerforeningen har derfor tænkt nyt og årets juletræer vil være lavet i et noget mere hårdført materiale – nemlig varmegalvaniseret stål.

IMG_2169
De 9 “juletræer” klar til at blive monteret med kæder og sat op i midtbyen.

I Borgerforeningen er der enighed om, at træerne er utroligt flotte, men der vil sikkert være en del af byens borgere, som synes det er lige smart nok.

– Hvem ved – måske deler vi byen i to – dem der elsker dem – og dem der hader dem.

De nye ”juletræer” er indkøbt hos en konstruktionsvirksomhed i Randers og foreløbig er der købt 9 stk.

– Vi kunne godt bruge flere, så en større del af midtbyen kunne blive julepyntet, men de 9 ”træer” var hvad der kunne blive råd til i dette års budget.

– Det er lidt ærgerligt, at det kun er en lille del af bymidten som udsmykkes, f.eks. ville det være naturligt, at man også pyntede på arealet mellem Fakta og Netto.

Skal dette ændres er der dog nogen der er nødt til at træde til og sponsere yderligere ”træer”.

Et træ koster alt incl. ca. 1500 kr. og skulle der være nogen som er interesseret i at sponsere et eller flere træer, kan det ske ved at kontakte borgerforeningen på borgerforeningen@havdrup.dk .

Hvis det er muligt vil sponserede træer være på plads inden d. 29. november, men ellers vil de dukke op i løbet af december måned.

Alle som donerer penge til juleudsmykningen vil selvfølgelig blive akkrediteret på havdrup.dk.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste