tirsdag, april 16, 2024
ForsideArrangementerJuletræstændingen - En fuldfed and eller en afpillet gås !

Juletræstændingen – En fuldfed and eller en afpillet gås !

Juletræstændingen – En fuld-fed and eller en afpillet gås ? – Lige nu er det op til dig !

Julen står for døren og i disse dage er der nu under 14 dage til juletræet tændes på juletræspladsen ved siden af SuperBrugsens nye bageri.

Samtidig nærmer sig også den tid på året, som belaster borgerforeningens budget allerhårdest – og i år er ingen undtagelse.

Borgerforeningen har i år købt juleudsmykning for næsten 9000 kr. og oveni dette kommer der så udgifter til karameller, julemand m.m.

Karamellerne til uddeling er købt og klar. Alene denne lille post beløber sig til over 1000 kr.
Karamellerne til uddeling er købt og klar. Alene denne lille post beløber sig til over 1000 kr.

Desværre har der også været en del uforudsete ekstraudgifter til udskiftning af juletræskæder og el-materiel.

Da Borgerforeningen samtidig ikke fik den forventede indtjening ved dette års høstfest, er man endt i en situation hvor det kan blive nødvendigt at skære i aktiviteterne i forbindelse med juletræstændingen.

–  Dette er nok det sidste vi ønsker og derfor er Borgerforeningen nu nødt til at bede byens borgere om at bakke op om foreningen, fortæller formand for Borgerforeningen, Peter Enger.

– Vi kan se der er en masse som bakker op om de arrangementer som Borgerforeningen står for, men det kniber til gengæld med at få folk til at melde sig ind i foreningen og dermed støtte den økonomisk.

Med kun lidt over 130 betalende medlemmer er borgerforeningen langt fra økonomisk levedygtig, med de ting, som har været realiseret i 2014.

Og hvad dette års juletræstænding angår, er det kun et større tilskud fra SuperBrugsen, som sikrer der er juletræ, godteposer og mulighed for at købe gløgg og æbleskiver.

– Det er vigtigt, at folk i byen forstår, at de her arrangementer koster rigtig mange penge og, at vi ikke tilnærmelsesvis får de penge ind igen, ved at sælge lidt mad og drikke hist og her.

Alene årets juletræ koster over 6000 kr.  + moms.

Borgerforeningen håber derfor, at byens borgere vil bakke op om foreningens virke og erkende, at hvis man ønsker en by med juleudsmykning, juletræ, Skt. Hans arrangement m.m. – så koster det penge.

Borgerforeningen har derfor oprettet en virtuel jule-raslebøsse og håber nu, at byens borgere vil finde julestemningen frem og smide lidt i den.

Alle beløb er velkomne – 5, 10, 15, 50, 100 – store som små – mange bække små, gør en fuldfed and 🙂

Borgerforeningen kan støttes via MobilePay på

91 55 46 22

eller via bankoverførsel til:

Reg. 1551

11083064

– Ud over støtte her og nu, er det vores håb, at flere vil melde sig ind i foreningen, så der bliver et større årligt beløb at arbejde med. Ingen kan være interesseret i, at Havdrup ender som et appendix til Solrød, så man er nødt til at køre til stranden for at se et juletræ med lys på, slutter Peter Enger.

Man kan melde sig ind i foreningen her – men bemærk – det er støtten her og nu som er den vigtigste

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste