lørdag, juni 15, 2024
ForsideArrangementerJulebanko 2014

Julebanko 2014

Hvad er Havdrup uden et julebanko?

Selvfølgelig skal der også i år være bankospil i Havdrup Hallen og hovedbestyrelsen glæder sig endnu en gang til, at kunne holde dette traditionsrige arrangement.

Så sæt allerede nu kryds i din kalender og kom til bankospil  torsdag den 4. december – dørene åbnes kl. 18, og spillet sættes i gang kl. 19.

BankoDer vil være 16 gennemgående spil samt salg af kinesisk lotteri og 21-spil.

De mange flotte gevinster, er som altid indkøbt med større eller mindre tilskud fra de handlende i og omkring byen. De største sponsorer er igen i år; Super Brugsen og OK Plus.

I ugerne op til bankospillet vil der blive solgt fjernbankolodder i hele byen. De resterende lodder vil blive solgt ved indgangen.

Gevinsterne på fjernbanko er gavekort til Super Brugsen og OK Plus på Hovedgaden. Hovedgevinsten er et gavekort til Super Brugsen på 2000,-Kr.

Fjernbankolodderne trækkes i Hallen d. 4/12, men trækningslisten vil kunne ses på www.havdrup.dk og i enkelte lokalaviser.

Kom i god tid, der kan være kø ved indgangen.

Redaktionen
Redaktionen
Peter Enger – Ejer og ansvarlig for domænet havdrup.dk. Overtog domænet i 2007 og har siden drevet byens hjemmeside i forskellige forklædninger. Oprettede i 2014 Facebook gruppen havdrup.dk som for nuværende har passeret 3000 medlemmer.
RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste