lørdag, maj 25, 2024
ForsideKirkenSogneudflugt til Humlemagasinet, vil du med?

Sogneudflugt til Humlemagasinet, vil du med?

Fra Havdrup til Harndrup på Vestfyn. Mange i Havdrup synes de kender Harndrup, for før i tiden blev posten til Harndrup ofte fejlafleveret i Havdrup … Men søndag den 23. september går turen den anden vej.

Havdrup kirkes sogneudflugt begynder med gudstjeneste i Harndrup Kirke, som for ikke så længe siden var ejet af Humlegrosserer Kristensen. Præsten fortæller os historien, før vi senere drager til Humlemagasinet, en af de væsentligste attraktioner i Middelfart Kommune, som nu bebos af humlegrossererens efterkommer Peder Pedersen.

Efter frokosten i Fjelsted Forsamlingshus med Anjas buffet kører vi et par km til ”Humlemagasinet”, hvor vi får kaffe og lagkage, mens Peder Pedersen fortæller om sit store projekt, som i dag rummer 10 tdr. land med over 20 temahaver, museum for den store visedigter Sigfred Pedersen, som blev født i Harndrup, plus historisk dukkemuseum og udstillinger.
En af temahaverne er en fynsk æblehave, kun med fynske sorter som fx skrædderæble, bødkeræble, husmoderæble, citronæble eller hindbæræble. Humlehaven, bondehaven, rosenhaven, den engelske have og dronning Ingrids have er der selvfølgelig også …

På Humlemagasinet er der mikrofon og gode muligheder for at komme rundt over alt for alle. Og skulle det øsregne den dag, er der rigeligt at se på inden døre. Tilmelding, betaling og program fra tirsdag den 21. august i Havdrup Sognehus efter først-til-mølle-princippet. Prisen i år bliver 350 kr., fordi prisen inkluderer entre til Humlemagasinet på 100 kr.

RELATED ARTICLES

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mest læste